Let’s Zwanger&Fit/Mamma&Fit


Onze Zwanger&Fit/Mamma&Fit les is erop gericht dat je gedurende je zwangerschap actief en veilig kan blijven sporten en dat je na je zwangerschap weer werkt aan je herstel onder leiding van een professionele gediplomeerde trainer en fysiotherapeut.

Uit onderzoek is gebleken dat sporten tijdens de zwangerschap een positieve invloed heeft op je energieniveau en bloeddruk en bijdraagt aan een goede nachtrust. Juist tijdens je zwangerschap, een periode waarin veel van je lichaam gevraagd wordt, is het van essentieel belang om in goede conditie te blijven.

Zwanger&fit/Mamma&Fit is geschikt voor vrouwen die zwanger zijn of net bevallen zijn. Ook als je al sport, maar een tijdelijke vervanging zoekt voor je huidige sport omdat je dit niet meer kan volhouden is dit een leuke en uitdagend alternatief. Ook als je minder sportief bent, maar wel graag wilt bewegen gedurende je zwangerschap ben je van harte welkom. Het is wel aan te raden om dit te bespreken met je verloskundige.
In de periode na de bevalling kun je onder begeleiding weer geleidelijk aan het sporten op gaan pakken en krijg je adviezen waar je rekening mee dient te houden.

 

Gedurende de les zullen er diverse beweegvormen aangeboden worden. Elke les wordt afgesloten met ontspannings-oefeningen.

                                                   

 

  • Dit is een website van Digiwebsite