Inloggen klantenportaal


—> inloggen klantenportaal <—

 

Via ons klantenportaal kunt u onder andere het volgende:

Abonnement:
Overzicht van uw lopende abonnement, hoe deze betaald wordt en wat de hoogte van de contributie is.

Rooster:
Ben je benieuwd welke instructeur vanavond les geeft of in de fitness staat? Bekijk dan het rooster van deze week en volgende week. Tevens kun u via het klantenportaal u inschrijven voor groepslessen. Mocht u een keer niet kunnen deelnemen aan een les, maar u heeft zich wel ingeschreven. Dan dient u zich wel voor de les uit te schrijven, zo kan er een andere sporter uw plekje overnemen.

Facturen:
Alle facturen van de afgelopen twee maanden zijn hier te vinden en te downloaden.
Op de 1e van iedere maand incasseren wij alle openstaande facturen.

Kinderopvang: 
Op korte termijn komt ook de module voor kinderopvang online voor leden van Let’s Move. Om de kinderopvang soepel te laten verlopen willen wij u vragen om de kinderopvang te voren aan te vragen. Per kind vragen wij €2.50. Dit bedrag wordt bij uw abonnementsgeld opgeteld. Mocht u uw kinderen niet aanmelden, dan wordt er geen rekening gehouden met uw komst en kan het zijn dat er die ochtend geen kinderopvang aanwezig is.

Mijn gegevens:
Inzage in uw persoonlijke gegevens zoals: naam, geboortedatum, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en emailadres. Tevens kun u hier aangeven of op de hoogte gehouden wil worden door middel van nieuwsbrieven. Ook kunt u op deze pagina uw wachtwoord wijzigen.

  • Dit is een website van Digiwebsite