Huisregels


Sporten bij Let’s Move Fysiotherapie en Fitness heeft als doel dat de leden in een plezierige en gezellige omgeving kunnen bewegen. Om dit te bereiken zijn er een aantal huisregels noodzakelijk.  Het in strijd handelen met deze regels kan intrekking van het lidmaatschap tot gevolg hebben, zonder restitutie van het lidmaatschapsgeld.

 1. Tijdens het sporten is het verplicht om schone sportkleding te dragen.
 2. Je sportschoenen worden niet buiten gedragen.
 3. Het gebruik van een handdoek voor het opnemen van transpiratievocht is verplicht.
 4. De cardio toestellen dienen na gebruik schoongemaakt te worden met de spray en het papier dat hiervoor aanwezig is.
 5. Je persoonlijke spullen laat je achter in de kleedkamer of locker.
 6. Wij adviseren om voor waardevolle spullen een locker te gebruiken, want helaas kunnen we niet garanderen dat er niemand aan je spullen zit. Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies of diefstal.
 7. Het is toegestaan om een afsluitbare drinkfles mee te nemen in de zalen.
 8. Etenswaren zijn niet toegestaan in de trainingsruimtes.
 9. Het is niet toegestaan tassen etc. mee te nemen in de sportruimten. Dit is uit veiligheidsoverweging vanwege o.a. vluchtroute en nooduitgangen.
 10. Losse gewichten en onderdelen dienen direct na gebruik terug op hun plaats gelegd te worden.
 11. Het is niet toegestaan andere leden lastig te vallen of te discrimineren op grond van geslacht, ras, huidskleur, etnische kenmerken, taal, godsdienst of overtuiging, politieke of andere overtuiging, het behoren tot een nationale minderheid, vermogen, handicap, leeftijd of seksuele geaardheid, nationaliteit of om welke reden dan ook. Leden dienen elkaar met respect te behandelen en elkaar geen overlast te bezorgen.
 12. Let’s Move Fysiotherapie en Fitness is niet aansprakelijk voor jouw gezondheid. Bij deelname verklaar je jezelf fit en gezond tot het volgen van lessen en trainingen. Iedere deelnemer traint op eigen risico.
 13. Om veiligheidsredenen is het voor kinderen onder 12 jaar verboden zich, zonder begeleiding, op de fitnessvloer te begeven.
 • Dit is een website van Digiwebsite